Ανταλακτικό Baby Glory 250ml

17.00

Μια μυρωδιά μπορεί να μας ακολουθεί από την παιδική μας ηλικία και να παραμείνει χαραγμένη στο μυαλό μας για πάρα πολλά χρόνια. Υποσυνείδητα, η μυρωδιά αυτή συνεπαίρνει μαζί της αναμνήσεις, εικόνες και στιγμές. To Baby Glory επαναφέρει στο μυαλό μας την αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής. Είναι πλήρες αναγνωρίσιμο αλλά σίγουρα όχι κοινότυπο. Ιδανικό και για παιδικά δωμάτια!

Οι νότες:
Top: dewy fresh air, orange slices, petitgrain
Middle: soft pink rose, jasmine blossoms, heliotrope, musk
Background: cedarwood, French vanilla, powdery violet

Τι και αν το άρωμα του Reed Diffuser τελείωσε;
Μην ανησυχείτε. Κάντε το να κρατήσει για πάντα με το ανταλλακτικό Reed Refiller! Τώρα, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το άδειο μπουκάλι του Reed Diffuser με το αγαπημένο σας άρωμα, σε οικονομικότερη τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεμίστε το Reed Diffuser προσεκτικά και πάντα πάνω έναν νιπτήρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αρωματικού υγρού πάνω σε τραπέζι ή/και σε άλλη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε πως η επιφάνεια του μπουκαλιού είναι εντελώς στεγνή πριν τοποθετηθεί οπουδήποτε.
Για τη βέλτιστη απόδοση μετά την ανανέωση του αρώματος από το Reed Refiller, συνιστούμε την αντικατάσταση των στικς (reeds) με καινούρια.

Η συσκευασία του Reed Refiller δεν περιλαμβάνει Reeds (στικς).

Διαθέσιμο

Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.