Ανταλακτικό Chai 250ml

17.00

Αίσθηση διαλογισμού και ευεξίας. Το CHAI είναι ένα ζωντανό άρωμα, ξεκούραστο, αναζωογονητικό. Ενεργητικό το πρωί, χαλαρωτικό το βράδυ.

Αληθινή ιστορία:
Ταξίδεψε κάποτε στις αποσκευές της Βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας όταν σε μία επίσκεψή της στην Ελλάδα,
αναζήτησε το άρωμά μας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. “Μα μυρίζει πράσινο τσάι!”, είπε και μας επιβεβαίωσε πως τα άριστα αρώματα κατά κοινή και… βασιλική ομολογία, αναγνωρίζονται!

Οι νότες:
Top: apricot nectar, black currant, juicy orange
Middle: sweet tea leaves, spicy pink carnation, white rose
Background: soft violet, muguet, freshly ground ginger

Τι και αν το άρωμα του Reed Diffuser τελείωσε;
Μην ανησυχείτε. Κάντε το να κρατήσει για πάντα με το ανταλλακτικό Reed Refiller! Τώρα, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το άδειο μπουκάλι του Reed Diffuser με το αγαπημένο σας άρωμα, σε οικονομικότερη τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεμίστε το Reed Diffuser προσεκτικά και πάντα πάνω έναν νιπτήρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αρωματικού υγρού πάνω σε τραπέζι ή/και σε άλλη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε πως η επιφάνεια του μπουκαλιού είναι εντελώς στεγνή πριν τοποθετηθεί οπουδήποτε.
Για τη βέλτιστη απόδοση μετά την ανανέωση του αρώματος από το Reed Refiller, συνιστούμε την αντικατάσταση των στικς (reeds) με καινούρια.

Η συσκευασία του Reed Refiller δεν περιλαμβάνει Reeds (στικς).

Διαθέσιμο

Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.