Ανταλακτικό Cotton Lux 250ml

17.00

Πειθαρχημένο και ευγενές. Πολυτελές με αυτοπεποίθηση. Καλωσορίζει με χαμόγελο και κομψότητα του καλεσμένους σας δημιουργώντας ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον. Αυτό είναι το Cotton Lux. Στις νότες κορυφής ο ανθός βαμβακιού και ο γλυκάνισος προσδίδουν απλά και ξεκάθαρα την αίσθηση κομψής καθαριότητας και ηρεμίας. Το Cotton Lux έχει τέλεια αρωματική κάλυψη χωρίς να αλλοιώνεται μέσα στο χρόνο.

Οι νότες:
Top: cotton flower, anise
Middle: white flowers, sweet woods
Background: white musk, amber notes

Τι και αν το άρωμα του Reed Diffuser τελείωσε;
Μην ανησυχείτε. Κάντε το να κρατήσει για πάντα με το ανταλλακτικό Reed Refiller! Τώρα, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το άδειο μπουκάλι του Reed Diffuser με το αγαπημένο σας άρωμα, σε οικονομικότερη τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεμίστε το Reed Diffuser προσεκτικά και πάντα πάνω έναν νιπτήρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αρωματικού υγρού πάνω σε τραπέζι ή/και σε άλλη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε πως η επιφάνεια του μπουκαλιού είναι εντελώς στεγνή πριν τοποθετηθεί οπουδήποτε.
Για τη βέλτιστη απόδοση μετά την ανανέωση του αρώματος από το Reed Refiller, συνιστούμε την αντικατάσταση των στικς (reeds) με καινούρια.

Η συσκευασία του Reed Refiller δεν περιλαμβάνει Reeds (στικς).

Διαθέσιμο

Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.