Ανταλακτικό Hotel Mod 250ml

17.00

Είτε για αναψυχή ή για επαγγελματικό ταξίδι η διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο είναι πάντα μια όμορφη και αναζωογονητική εμπειρία! Το άρωμα του Hotel Mod είναι μοντέρνο, δροσερό και ξεκούραστο. Η φρεσκάδα του κίτρου στις νότες της κορυφής σε συνδυασμό με την άγρια γλυκύτητα του ανθού βαμβακιού στις μεσαίες, αγκαλιάζουν τις αισθήσεις μας σαν μια κατάλευκη φρεσκοπλυμένη πετσέτα. Το Hotel Mod είναι ότι πιο κοντά υπάρχει στο άρωμα ξενοδοχειακής καθαριότητας ενώ συχνά το άρωμα παρομοιάζεται ως “η απόλυτη μυρωδιά μπουγάδας”.

Οι νότες:
Top: tangy lemon, mandarin orange, mountain air breeze
Middle: cotton blossoms, sheer violet, dewy cyclamen
Background: rain kissed lilies, Yara Yara, Indonesian sandalwood

Τι και αν το άρωμα του Reed Diffuser τελείωσε;
Μην ανησυχείτε. Κάντε το να κρατήσει για πάντα με το ανταλλακτικό Reed Refiller! Τώρα, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το άδειο μπουκάλι του Reed Diffuser με το αγαπημένο σας άρωμα, σε οικονομικότερη τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεμίστε το Reed Diffuser προσεκτικά και πάντα πάνω έναν νιπτήρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αρωματικού υγρού πάνω σε τραπέζι ή/και σε άλλη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε πως η επιφάνεια του μπουκαλιού είναι εντελώς στεγνή πριν τοποθετηθεί οπουδήποτε.
Για τη βέλτιστη απόδοση μετά την ανανέωση του αρώματος από το Reed Refiller, συνιστούμε την αντικατάσταση των στικς (reeds) με καινούρια.

Η συσκευασία του Reed Refiller δεν περιλαμβάνει Reeds (στικς).

Διαθέσιμο

Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.