Ανταλακτικό Marvelous 250ml

17.00

Marvelous, θαυμάσιο, εξαιρετικό, υπέροχο, θεσπέσιο. Το άρωμα με τα πολλά πρόσωπα, ο χαμαιλέων της συλλογής μας.

Γιατί;
Το Marvelous αναδεικνύει την προσωπικότητα όχι μόνο του χώρου αλλά και των ανθρώπων που παρευρίσκονται σε αυτό. Άρωμα φιλικό και ενθουσιώδες που γίνεται εύκολα και γρήγορα μέρος της καθημερινότητάς σας. Καλωσορίζει ευχάριστα τους καλεσμένους σας και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την πιο ευχάριστη παραμονή στο χώρο.

Στον επαγγελματικό χώρο:
Για χρόνια οι συνεργάτες μας, μας τιμούν με την αγάπη και προτίμηση που δείχνουν στο Marvelous κάνοντάς το, τη No 1 επιλογή τους!

Οι νότες:
Top: bergamot, lemon, mandarine
Middle: spicy pink pepper, rose, magnolia
Background: tonka bean, musk

Τι και αν το άρωμα του Reed Diffuser τελείωσε; Μην ανησυχείτε. Κάντε το να κρατήσει για πάντα με το ανταλλακτικό Reed Refiller! Τώρα, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το άδειο μπουκάλι του Reed Diffuser με το αγαπημένο σας άρωμα, σε οικονομικότερη τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεμίστε το Reed Diffuser προσεκτικά και πάντα πάνω έναν νιπτήρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή του αρωματικού υγρού πάνω σε τραπέζι ή/και σε άλλη επιφάνεια. Σιγουρευτείτε πως η επιφάνεια του μπουκαλιού είναι εντελώς στεγνή πριν τοποθετηθεί οπουδήποτε.
Για τη βέλτιστη απόδοση μετά την ανανέωση του αρώματος από το Reed Refiller, συνιστούμε την αντικατάσταση των στικς (reeds) με καινούρια.

Η συσκευασία του Reed Refiller δεν περιλαμβάνει Reeds (στικς).

Διαθέσιμο

Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.