Έλαιο Baby Glory 10ml

11.00

Μια μυρωδιά μπορεί να μας ακολουθεί από την παιδική μας ηλικία και να παραμείνει χαραγμένη στο μυαλό μας για πάρα πολλά χρόνια. Υποσυνείδητα, η μυρωδιά αυτή συνεπαίρνει μαζί της αναμνήσεις, εικόνες και στιγμές. To Baby Glory επαναφέρει στο μυαλό μας την αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής. Είναι πλήρες αναγνωρίσιμο αλλά σίγουρα όχι κοινότυπο. Ιδανικό και για παιδικά δωμάτια!

Οι νότες:
Top: dewy fresh air, orange slices, petitgrain
Middle: soft pink rose, jasmine blossoms, heliotrope, musk
Background: cedarwood, French vanilla, powdery violet

Το Scent είναι ένα ατμοσφαιρικό άρωμα χώρου ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο, χώρους αναμονής και υποδοχής, κέντρα ευεξίας, ξενοδοχεία, καταστήματα και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται ένα μοναδικό άρωμα να αρωματίσει την ατμόσφαιρα αλλά και να αδρανοποιήσει τις ανεπιθύμητες οσμές. Το άρωμα διαχέεται στο χώρο μέσω του The Nebulizer (Nεφελοποιητή), χρησιμοποιώντας ως μοναδικό μέσο, τον ατμοσφαιρικό αέρα ΧΩΡΙΣ τη χρήση νερού, θερμότητας ή προωθητικού αερίου (αεροζόλ). Το κάθε ένα έχει μία μοναδική προσωπικότητα. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει σε αυτήν του χώρου σας!

Για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του αρώματος, συνιστάται η ανανέωσή του στη συσκευή μετά από 45 μέρες.

Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5200140160298 Κατηγορίες: ,
Ο ιστότοπος perfumeacademy.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.